A Foo Fighters nagyon mókásan szívatta meg Amerika legbigottabb arcait

-


A Westboro Baptist Church valami elképesztően konzervatív, homofób, antiszemita miniegyház Amerikában, melynek hívei meglehetősen messze állnak a politikai korrektségtől, simán tüntetnek olyan transzparensekkel, hogy köszönnek istennek mindenféle halálesetet, katasztrófát.


Most épp a Foo Fighters koncertjét nézték ki maguknak Kansas Cityben, és jelentek meg a helyszín előtt mindenféle gyűlölő felirattal. Dave Grohlék pedig fogták magukat, és egy kisteherautóval vonultak el előttük, a platón táncikálva üvöltetve Rick Astley leghíresebb számát.

A dalválasztásnak külön jelentősége van: a mára lecsengőben lévő internetes szórakozás lényege, hogy ha valaki le tudja játszani a másiknak a Never Gonna Give You Upot - mondjuk úgy, hogy hamis linket helyez el egy kommentárban vagy egy weboldalon, ami erre viszi az olvasót - , akkor ő nyert, a másikat sikerült "megrickrolloznia". A banda fel is mutatott egy óriási táblát "meg vagytok rickrollozva" felirattal. További információ itt.A Westboro a Twitteren vágott vissza.