A fél karját odaadta a Super Bowlért, hiába

-

Döbbenetesen nézett ki Thomas Davis karja az NFL nagydöntője után. A Carolina védője törött karral vállalta a meccset, amelyet végül elveszítettek.


Valóban csak kis túlzással a fél karját odaadta az SB-győzelemért Thomas Davis, a Carolina Panthers védője. Davis két hete, a főcsoportdöntőben sérült meg, eltörte a karját, amelyet 12 fémcsavarral rögzítettek, és számos öltéssel varrtak össze – így vállalta a játékot a nagydöntőben.

Kapott egy hatalmas karvédőt, a meccsen pedig hét szerelést is bemutatott, mondhatni vezéralakja volt csapata védelmének. Davis pechjére sziporkázott a Denver Broncos védelme is, jórészt ennek köszönhette, hogy 24-10-re legyőzte a jóval esélyesebbnek vélt Carolinát.

A döntő után elég sokkolóan nézett ki Davis karja:„Ezt nem azért posztoltam, hogy megmutassam, milyen kemény vagyok, nem a sérülésemmel akarok dicsekedni. Az orvosaink és az edzőink lenyűgöző munkát végeztek, hogy visszatérhessek a pályára. Ez a poszt csakis arról szól, hogy elmondjam, mennyire szeretem a Pantherses tesókat, és mindannyiuknak megköszönjem a támogatást” – fejtegette Davis az Instagramon.

KÖVESD A VS SPORTROVATÁT A FACEBOOKON IS!