A DumaFoci tudósítások időpontjai

Fotó: / / /

A dumaszínházas standuposok egy előre meghatározott menetrend szerint közvetítik a vébémeccseket. Itt a pontos beosztás - ne maradjon le a világbajnokság legviccesebb kommentárjáról!


Felméri Péter, Hajdú Balázs és Tóth Edu a vébé teljes ideje alatt közvetít nálunk meccseket. Mivel napi három mérkőzést még nekik is sok lenne végigbeszélni, kiválasztottunk 16-ot, amelyekről úgy gondoltuk, bőven adnak majd muníciót a dumagépeinknek. A meccsek többségét ketten közvetítik, a nyitómeccset és az elődöntőt kivéve, amikor mindhárman itt lesznek a VS.hu DumaFoci stúdiójában. A részletes beosztást arról, hogy ki mikor, melyik meccset kommentálja nálunk, lentebb találod, arról pedig, hogy miért is mentek bele ebbe az egészbe, itt nyilatkoznak.Ezeket ajánljuk még:

A VS.hu-n a korábbi DumaFoci közvetítések a Foci vb 2014 oldalon belül a DumaFoci aloldalon találhatóak. A standupos srácok saját Facebook-oldalt kreáltak, DumaFoci néven. Ajánljuk még a vb-hírek és nagyobbb anyagaink Facebook-os lelőhelyét, a VS. Sportot, valamint a kedves Olvasó csekkolja címlapunkat is, ahol az Íróválogatott utolsó cikkeit is megtalálja.