A diákokra is gondoltak a Bónusz szervezői

Fotó: Deadcode

-

A Meex jóvoltából egy újfajta diákkedvezménnyel is eljuthatnak a fiatalok a Bónusz Fesztiválra, amelyet november 21-én a Hungexpo területén rendeznek meg.


Közép-Európa legnagyobb egynapos indoor elektronikus zenei fesztiváljára ezt a kedvezményes belépőt ötfős csoportjegyek formájában lehet igényelni, így csupán 4999 forintba kerül. A jegyekre nem vonatkozik időkorlát, tehát bármikor be lehet menni velük a rendezvényre, és külön-külön is érvényesíthetők, viszont csak érvényes diákigazolvánnyal lehet felhasználni.


Annyira mélyen vagyok benne a közegemben, hogy nem érdekel sem az EDM, sem a hozzá hasonló butaságok.

A november 21-én a Hungexpón rendezendő fesztiválon közel 40 DJ és producer mutatja meg magát, és hallatja zenéit, köztük például Dave Clarke, aki rövid interjút adott a szervezőknek. Ebben elmondta, hogy az elektronikus zenében jelenleg zajló változások nem érdeklik.


„A világban zajló dolgok viszont továbbra is hatással vannak rám, bár néha nem is tudom, miért, mivel mostanában nem foglalkozom vele túl sokat, de abban biztos vagyok, hogy jobb helyet kell teremtenünk abból, ahol most élünk.”


Dave Clarke nem először játszik Budapesten:


Dave Clarke a 80-as évek vége óta játszik technót. „Mindig is puszta szeretetből csináltam, szóval örülök neki, hogy ennyire jól halad ez a stílus, viszont a meghatározások teljesen szétcsúsztak, hiszen azt is technónak nevezik, ami valójában tech-house, vagy a minimal maradványa. Az underground szerintem nem műfaj, hanem egy lélekállapot, amiben a zenét használod kifejezőerőként, nem pedig a megjelenésed” – mondta Dave Clarke, aki hatalmas bulit ígér szombatra.


A fesztivál teljes felhozatalát ide kattintva lehet memorizálni. További információk és jegyvásárlás az esemény honlapján.