A csecsemő szeme láttára lőtték agyon a szüleit a rendőrök Amerikában

-

A virginiai rendőrség vizsgálatot indított, miután egy autós üldözésből lövöldözésbe fajuló eset során lelőttek egy fegyvertelen nőt, miközben a 6 hónapos gyermeke a kocsiban volt.


Jim Cervera, Virginia Beach rendőrfőnöke az Associated Pressnek elmondta, hogy a 35 éves Angelo Perryt egy gyilkossági üggyel kapcsolatban tartották megfigyelés alatt.


A tűzpárbaj azt követően tört ki, hogy a rendőrök 30 percen keresztül üldözték Perry kocsiját. Miután a férfi leparkolt egy éjjel-nappali előtt az egyenruhások körbevették a járművet, és 15 másodperccel később már eldördültek az első lövések – írja az Independent.

Az esetben egy rendőr sem sérült meg, Perry azonban életét vesztette. Csakúgy, mint az anyósülésen fegyvertelenül utazó barátnője, a 28 éves India Kager. Mint kiderült a pár féléves gyermeke végig a hátsó ülésen volt, neki szerencsére nem esett bántódása.Cervera a sajtótájékoztatón elismerte, hogy hiba volt lelőni a kétgyermekes anyukát. „India Kager közvetlenül Perry mellett ült, amikor a rendőrök tüzet nyitottak. Nem volt szándékos, de túl közel voltak egymáshoz, amikor a férfi elkezdett a fegyverével a rendőrökre lőni ”

Kager 2009 és 2013 között a haditengerészet konyháján szolgált. Édesanyja szerint a rendőrség közleményei alapján egyértelmű, hogy a lánya ellen nem folytattak nyomozást a gyilkossági ügyben, teljesen ártatlanul kellett meghalnia.