A Coldplay lép fel az 50. Super Bowl félidejében

-


„Ez a zenekar történtének legnagyobb eseménye, mindent meg fogunk tenni, ami csak tőlünk telik” – ígérte meg az angol banda frontembere, Chris Martin. – Hihetetlenül izgatottak vagyunk, hiszen óriási megtiszteltetés, hogy mi léphetünk föl a félidei show műsorban. Csodálatos lesz!”

A zenekar művészeti vezetője, Phil Harvey azt is elárulta, hogy a Coldplay nem egyedül fogja kitölteni a szünetben rendelkezésére álló mintegy 15-20 percet, hanem lesz legalább egy sztárvendég is – akinek a kilétét egyelőre nem árulták el.

Az NFL aktuális szezonjának döntőjét, a Super Bowlt 2016. február 7-én rendezik meg a Santa Clara-i Levi's stadionban. A Super Bowl afféle népünnepély Amerikában, amely milliókat ültet a képernyő elé. A korábbi eseményeken olyan sztárok léptek fel, mint Beyonce, Bruno Mars, Madonna, Bruce Springsteen vagy a The Who együttes. Tavaly mintegy 118,5 millió néző látta Katy Perry fellépését.

A Coldplay december 9-én Párizsban ad ingyenes koncertet a terrortámadás áldozataira emlékezve. Az együttesnek most jelenik meg új, hetedik albuma is, A Head Full Of Dreams címmel. A stúdióalbum olyan sztárok közreműködésével született, mint Beyoncé, Noel Gallagher és Merry Clayton.