A brüsszeli volt a harmadik terrortámadás, amit a srác túlélt

-

Egy fiatal mormon misszionárius is megsérült kedden Brüsszelben. Ez volt a harmadik terrortámadás, amelyet túlélt. Pontosabban a két és feledik. Persze egy is eléggé embert próbáló feladat.


Mason Wells megsérült, de túlélte a brüsszeli terrortámadást kedden. A tizenkilenc éves férfi egyike volt a három mormon misszionáriusnak, aki a brüsszeli reptéren tartózkodott, amikor a bombák robbantak.

Wellsbe szilánkok fúródtak, másod- és harmadfokú égési sérüléseket szenvedett, és elszakadt az Achilles-ína.Mindezt az apja mondta el, aki szerint a fiának ez volt a harmadik terroresemény az életében, amelyet túlélt.


Ott várta ugyanis Bostonban a maratonon futó édesanyját egy sarokra a célegyenestől, amikor a bomba robbant 2013-ban. Illetve a novemberi párizsi terrortámadáskor is éppen Franciaországban volt. Édesapja Isten áldását látja ebben, nem pedig valamiféle átkot. Embert próbáló és jellemformáló tapasztalatnak nevezte a történeteket.

Mason Wells állítólag nem csak nyugalmát, de humorérzékét is megőrizte a brüsszeli támadás során annak ellenére, hogy lényegében a robbanás "zérópontjánál" volt.