A BL-döntőstől igazolt csatárt az Újpest

Fotó: Újpestfc.hu

-

Az Újpest szerződtette Mbaye Diagnét, a Juventus 23 éves szenegáli csatárát – a klub ezt a hivatalos honlapján jelentette be.


A hír arról nem szól, hogy mennyit fizettek a lila-fehérek a BL-döntős olasz csapatnak a támadóért, akinek az értékét 560 ezer fontra becsüli a mértékadó Transfermarkt.de oldal.

Diagne nem játszott egy meccset sem a Juventus első csapatában, mindig kölcsönadták, a legutóbbi szezonban a belga Westerlóban szerepelt (összesen 22 meccs, 6 gól), de megfordult a szintén belga Lierse-ben (11 meccs, 7 gól) és a szaúdi El-Sababnál (4 meccs, 0 gól) is.„Az előző klubnál nem igazán találta az edző az igazi helyemet, és mindenhol kipróbált, holott én egy vérbeli középcsatárnak tartom magam, ezért nem is nagyon szeretnék foglalkozni a múlttal, maximálisan csak előretekintek. Úgy hallottam, az Újpestnek épp egy ilyen befejező csatárra van szüksége. Bízom benne, hogy az elvárásoknak meg fogok felelni, és mind az edző, mind a szurkolók meg lesznek elégedve a teljesítményemmel” – mondta Diagne az Újpest honlapján.