A Bálna is benne lesz Matt Damon új sci-fijében

Fotó: Image via 20th Century Fox / Photo Credit: Aidan Monaghan

-

Mutatunk néhány fotót a Budapesten forgatott sci-fi, „A marsi” (The Martian) felvételeiből. Ridley Scott Andy Weir azonos című regényét dolgozta fel, a főszerepet Matt Damonra osztotta, de magyar színészek is jutottak kisebb mellékszerepekhez: többek között Bordán Lilit is viszontláthatjuk majd a vásznon.


A marsi történetében egy félresikerült Mars-expedíció végét és a bolygón lévő utolsó asztronauta napjait követjük végig. Egy botanikus űrhajósnak (Matt Damon) egyedül kell küzdenie az életben maradásért, amíg valahogyan kapcsolatba tud lépni a NASA-val.

A Budapesten forgatott filmben többek között játszik még Jessica Chastain, Jeff Daniels, Kate Mara, Chiwetel Ejiofor, Kristen Wiig és Sean Bean is.Az eddig megjelent képeken elsősorban a sivatagos Marsot és az annak felszínén sétáló Matt Damont láthatjuk, de az egyik kép hátterében, Kristen Wiig mögött felsejlik a Duna-parti Bálna belső tere is. Elképzelhető, hogy a Bálna szolgál majd a NASA helyszínéül.A sci-fi novemberben kerül a mozikba.