6900-ért vehetünk migránsriasztó kulcstartót a neten

Fotó: Vs.hu / Hirling Bálint

-

Gyorsan kapcsolt egy élelmes vállalkozó, és az interneten árult, gombnyomásra hangosan sípoló, 6900 forintért kínált személyi riasztóját már a menekültekkel reklámozza.


Pontosabban azzal, hogy


Naponta több ezer nehéz helyzetből érkező migráns lép be hazánkba. Ezek a kiszolgáltatott emberek, ha nem érik el céljukat, türelmetlenné és agresszívvá válhatnak. Nem tudni, még mennyien és milyen szándékkal jönnek. Ebben a bizonytalan időszakban fontos, hogy meg tudd védeni saját magadat, családtagjaidat.

Eddig egyetlen olyan esetről tudunk, amelyben a menekültek állítólag magyar civilre támadtak, de az sem bizonyosodott be kétséget kizáróan.


Egy főiskolás lány állította, hogy a fővárosban kötözködtek vele arabul beszélő migránsok. „Körbevették, egyikük a karját, másikuk a táskáját fogta meg, ketten pedig elé álltak. Csak akkor engedték el, amikor a rendőrök megjelentek a közelben. A nő szerint a támadásnak szexuális indítéka volt, feljelentést azonban nem tett” – írták az akkori hírek.

Azt pedig csak úgy megjegyezzük, hogy a honlapon egy színes bőrűnek kinéző nőt támad meg éppen egy határozottan fehér fiatal.A honlap elérhetőségét szándékosan nem közöljük.