44 évesen elvesztette a szüzességét a bionikus péniszű férfi

Fotó: iStockphoto / ananaline

-

Mohammed Abad 6 éves volt, amikor egy tragikus autóbalesetben elvesztette a péniszét. Néhány éve az orvostudomány fejlődésének köszönhetően új hímtagot kapott, ám mostanáig kellett rá várnia, hogy élesben is kipróbálhassa.


A 44 éves edinburghi biztonsági őrnek még az új, bionikus péniszével sem volt könnyű dolga, hogy végre elveszítse a szüzességét. Ugyan 2012-ben megházasodott, a feleségének – akinek csak a nászéjszakán árulta el, hogy az ő pénisze más, mint a többi – valószínűleg gondjai akadhattak a bionikus testrésszel, mert a pár hamar elvált, Abad pedig szűz maradt.Végül egy Charlotte Rose nevű, fogyatékossággal élőkre specializálódott szexmunkás vezette át a férfit a tűzkeresztségen.


„Óriási volt! 18 éves korom óta vártam ezt a pillanatot. Hatalmas súly esett le a vállamról” – nyilatkozta a találkozó után Abad. Noha Rose általában anyagi ellenszolgáltatás fejében vállal hasonló feladatokat, ezt az éjszakát ingyen adta a férfinak.A bionikus péniszhez a szövetet Abad alkarjából vették az orvosok. A merevedésért két tömlő felelős, amelyeket a herezacskóban elrejtett gombokkal lehet felfújni és leereszteni.