35 ezer forintért vett magának egy 11 éves kislányt egy 70 éves férfi

-

A gyereket azóta kimenekítette a rendőrség és az egyik szeretetszolgálat. Az egyelőre homályos, hogy az anyának milyen szerepe volt a kislány eladásában.


35 ezer forintért vásárolt magának egy Bács-Kiskun megyei tanyán élő élő 70 éves férfi egy 11 éves kislányt. A Bors úgy tudja, a kislány hernádi szülők gyereke volt, az édesanyja idén szeptemberben érkezett vele és a testvérével az egyik Pest megyei kisvárosba. A családot egy helybéli fogadta be, a helyiek szerint azonban az anyát és az élettársát sem igazán érdekelte a gyerekek sorsa.

A Bors szerint ez odáig fajult, hogy a kislányt 35 ezer forintért eladták egy idős férfinak. Az egyelőre tisztázatlan, hogy az anya milyen szerepet játszott az ügyletben. A gyereket végül a rendőrség és az egyik szeretetszolgálat kimenekítette a 70 éves embertől. A család most az eredeti lakhelyüktől 300 kilométerre lévő Tisza-parti településen kezdett új életet. A kislány újból iskolába jár.

Az ügyben kerítés miatt a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság felderítő osztálya folytat büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen – írja a Bors.