3400-at fizetett a Fradi–Újpestért, ennyit látott belőle

-

Mivel a jegyére szóló helyén semmit nem látott, a büfé tévéjében követte a Fradi–Újpestet vasárnap egy felháborodott drukker.Azért ez is megérne egy misét, hogy 3 400 Ft-ért mit lát az ember… Ez komolyan szólva is nevetséges!

– kezdte egy drukker felháborodott levelét, amelyet a Ferenczvárosi C-közép közölt. Ebben elmesélte kálváriáját, amelynek során ide-oda küldözgették, lépcső tetején ülve is nézte a meccset, „Vagy a büfénél a tv-n. Egyre szánalmasabb, ami itt megy. Egyel jobbra, aki melletted ül a zártszelvény túloldalán, kb. ezer forinttal olcsóbb helyen jobban lát, mint te… Nem az érdekel, hogy mennyit fizet érte, csak na, az egész jelenség kabaré! Tükröződik is ez a csoda, így kb. a C szektorban ülőket látod a játékosok helyett.


Ha már írt, elmesélte azt is a szurkoló, hogy a vénaszkenner sem működött több kapunál, így a 71 éves édesapját ide-oda küldözgették a rendezők. „Nem is az lett volna a baj, ha végül nem küldik el az 1-es kapuhoz, ahol szkenner nélkül bejöhetett, de onnan meg a C szektorhoz nem akarták átengedni, ahová a jegye szólt. 10 percig kellett könyörögni, hogy átengedjék” – írta a drukker.

A rangadón 2-0-ra nyert a Ferencváros, miközben a Népligetben és az újpesti városházánál tiltakoztak az ultrák a szurkolói regisztráció ellen. Kiderült az is, hogy a Groupama Arénában a gólvonal technológiát sem használják, mivel drága. Pedig egy helyzetnél szükség lett volna erre.