33 év kellett, hogy újra egy pár lehessenek

-

A 47 éves skóciai pár 13 évesen kezdett randizni. Már 14 éves korukban megkíséreltek megszökni otthonról, el akartak bújni a szüleik elől, minden percet együtt tölteni és amint lehet, összeházasodni. De mint az aggódó szülők lefülelték és elszakították őket egymástól. A jó tündér ebben a mesében a Facebook volt, ami 33 évvel később újra összehozta őket.


A Skóciában élő Carolanne McNicol és William Taylor 47 évesen találkozott újra, és most a kamaszkorukban elmaradt esküvőjüket tervezgetik. A férfi egy rövid ideig házas is volt, két gyermeke született. A nő soha nem ment férjhez, de szintén van két gyereke korábbi kapcsolatából. Mindketten állítják: már 14 évesen tudták, hogy megtalálták a másikban életük szerelmét, de az élet és szüleik elszakították őket egymástól.

13 évesen kezdtek el randevúzni, egy évvel később pedig megszöktek otthonról. Úgy tervezték, hogy bujkálni fognak 16 éves korukig, amikor a skót törvények szerint legálisan összeházasodhatnak majd. A tervbe csak annyi hiba csúszott, hogy a szökés során megálltak William nővérénél, aki értesítette a szüleiket és hazaküldte a kamaszokat. A rémült szülők Carolanne-t eltiltották Willamtől, nem sokkal ezután pedig a fiút Newcastle-ba küldték, ahol ezután az édesanyjával élt együtt. Még elbúcsúzni sem volt idejük egymástól.

33 évvel később William Valentin-napon jelölte be kedvesét és azon a vasútállomáson találkoztak újra, ahonnan kamaszként elszöktek vonattal. Terveik szerint jövőre összeházasodnak.