2016 februárjától megkezdi nemzetközi terjeszkedését a R!PORT (X)

-

2016 februárjától megkezdi nemzetközi terjeszkedését a R!PORT, ahogy azt az applikáció fejlesztőitől megtudtuk. A hazai piacon történő tesztelés, felhasználói élmények összegyűjtése és kisebb nagyobb hibajavítások után hamarosan befejeződik a termék magjának fejlesztése, melyet már érettnek tartanak nemzetközi megmérettetésben is.


A következő hónapokban megjelenő frissítések után a tervező funkció véglegessé válik, ezzel egyidejűleg nagyon egyedi felhasználói élményt, valamint új dizájnt is ígér a R!PORT csapata.

A R!PORT mostani verziója is stabilan képes eredménytervezésre, illetve egy egyszerű főkönyv beemelésével a terv- és tényadatok követésére, igényes ábrázolására. A véglegesnek szánt tervező azonban ennél jóval messzebbre mutat.


Forrás: R!PORT


A legfrissebb fejlesztéseket követően, néhány egyszerű kérdés megválaszolása után a program használói képesek lesznek komplett cash-flow projekciókra is.

A funkció különösen érdekes lehet a túlpörgött start-up világban, nemcsak azért, mert akár komplett és ízléses üzleti terveket készíthetnek a felhasználók a befektetők számára, hanem azért is mert a program egyszerűen mutat rá azokra a problémákra, melyek leginkább befolyásolják a készpénzállomány mozgását.


Forrás: R!PORT


Bárki egyszerűen - komolyabb pénzügyi tudás nélkül is - tájékozódhat, hogy mikor fogyhat el az üzletre szánt pénz, vagy akár arról, hogy milyen alternatívák segíthetik a gazdálkodás fenntartását.

A planninget - ahogy konyhanyelven a riportosok egymás között hívják a funkciót - hiánypótló terméknek szánják a nemzetközi piacon is, hiszen KKV-k számára csak nagyon korlátozott számban érhetőek el ilyen típusú programok.

Forrás: www.riport.co.hu