200-zal meszelték le a rendőrök a Real Madrid sztárját

Fotó: Getty Images / Carlos Alvarez

-

James Rodriguez annyira sietett edzésre, hogy a gázpedálon felejtette a lábát. A pénzbüntetés a minimum, de lehet, hogy a jogsi is ugrott. Benzema rekordja nem volt veszélyben.


James Rodriguez, a Real Madrid kolumbiai futballistája a klub valdebebasi edzőtáborába sietett, amikor lemeszelték a rendőrök. A futballista 200 km/h-val száguldott az M40 jelű autópályán, ami már önmagában is kellemetlen következményeket hordozhat, annak viszont egészen biztosan nem lesz jó vége, hogy Rodriguez a civil rendőrautóból érkező többszöri felszólításra sem állt meg – írja a Marca című madridi sportlap.


Hazakísérték


James egyedül ült az Audi R8-ban, és végül az edzőközpont kapujában érték utol a rendőrök, akik ezt követően rögzítették a focista adatait. A Marca szerint a kolumbiai focista igen komoly büntetésre számíthat.

Az M40-es „rekordját” azonban még így is Karim Benzema tartja, aki 2013 februárjában 216 km/h-val száguldott az edzőközpontba vezető autópályán. A franciának akkor el is vették a jogosítványát, ami viszont a legkevésbé sem zavarta őt abban, hogy továbbra is autóval járjon, ha úgy hozta kedve.