Veiszer Alinda: Orbán Viktor geci?

Fotó: MTI / Illyés Tibor

-

Erős kérdéssel kezdi Hír TV-s pályafutását Veiszer Alinda, akinek ma, azaz hétfőn este 22.30-kor indul az új beszélgetős műsora a csatornán (mint azt elsőként megírtuk).


A kormány kegyeiből kiesett hírcsatorna láthatóan nagy dobásra készül a korábbi klubrádiós és köztévés riporterrel, aki a VS-nek elmondta, soha korábban nem ajánlottak még neki ennyire kedvező feltételeket, mint a HÍr TV-nél.

Az egyszerűen Alinda című műsor első részéről feltűnt előzetes is mindent elkövet, hogy felkeltse a nézők érdeklődését. A vendég az országos médiába legutóbb Orbán Viktor-portréival bekerült Nagy Kriszta Tereskova lesz, a truváj pedig az, hogy még a polgárpukkasztó művésznőt is sikerül azonnal meghökkentenie a címben szereplő kérdéssel. Ebben a műsorban ugyanis „mindent szabad” – mondja a Prima Primissima díjas újságíró.Ha lenne valaki, aki nem ismeri a kultúrtörténeti hátteret: a geci jelzőt maga a Hír TV tulajdonosa, Simicska Lajos ragasztotta rá a miniszterelnökre még februárban, igaz, ő nem kérdés formájában tette.