Öngyilkos lett a szexvideós nő

Fotó: NurPhoto / ROBIN UTRECHT

-

Nem akarta nyilvánossá tenni, mégis kikerült a szexvideója, ezért megölte magát. A hírek szerint azonban a volt barátjának elküldte a felvételt.


Az olasz ügyészség elrendelte a nyomozást annak a nőnek az ügyében, aki egy évvel ezelőtt öngyilkos lett, mert az internetre felkerült a barátjával készült szexvideója írja az Independent. A szexvideót a nő elküldte a volt szeretőjének.

Az ügyész az indoklásában azt mondta, hogy vizsgálatnak ki kell derítenie, hogy hozható összefüggésben az öngyilkosság azzal, hogy ez a videó szabadon keringett az interneten. A felvétel a Facebookon is beszédtémává vált, sőt zaklatták a videón szereplő nőt. A videó később felbukkant több szexoldalon, illetve több blogger is viccet csinált a felvételből. Az önálló életre kelt videóról több paródia is készült.

Az öngyilkos nő barátnője, Teresa Petrosino azt mondta a Corriere della Sera nevű napilapnak, hogy: mindenkinek szégyellnie kellene magát, akik sértegették a barátnőjét, miközben titokban nézegették a felvételeket.

A videót már sikeresen eltávolították, de több gúnyolódó kép és paródia továbbra is megtalálható az interneten. A nő a megaláztatás miatt később elköltözött, és meg akarta változtatni a nevét is. Ezt a procedúrát viszont már nem várta meg, és 2015 tavaszán végzett magával.