Négy díjat is nyert a VS videós csapata

-

Valamennyi, a VS.hu által benevezett pályaművet díjaztak a magyar online videótartalmak versenyén, az Online Video Award-on. A verseny fődíját is munkatársainknak ítélte a kilencfős zsűri.


A Kreatív által hetedszer megrendezett verseny főkategóriájában – amelybe hírt, tudósítást, interjút, riportot vagy magazinműsort is lehetett nevezni – Arányi Vanda, Egyed Péter,Mikola Bálint és Janka Waeijen Elszalasztott szerelmek című munkája nyerte el az első helyet.

A film a Havannában biztonsági őrként dolgozó Dora Despargne Riveaux-t mutatja be, aki öt évet élt Budapesten a rendszerváltás előtt, és számára azóta is Budapest az álmok városa.Ugyanebben a kategóriában különdíjas lett a B. Simon Krisztián, Bartha Máté, Szörényi Miklós és Gryllus Ábris által készített Az isten háta mögött című, elnéptelenedő magyar falvakról szóló snowfall.

A rövidfilmek, online sorozatok, dokumentumfilmek kategóriában a Fillér Máté, Falvai Mátyás és Orosz Csilla által jegyzett Mivan?animációs sorozat, illetve a négyrészes Mit ér meg Dubaj című sorozatunk (Arányi Vanda, Fillér Máté, Papp Regina) egyaránt a harmadik helyen végzett.