Jennifer Lawrence: Szexuális bűncselekmény történt

Fotó: AFP / VALERIE MACON

-

Jennifer Lawrence szerint az, hogy közszereplő, nem jelenti, hogy kérte volna a botrányt, ami meztelen képei kiszivárogtatásával járt. A színésznő szerint az is szégyellheti magát, aki megnézi a fotókat.


Szexuális bűncselekmény történt Jennifer Lawrence szerint, amikor hackerek a 4Chanen szivárogtatták színésznők meztelen fotóit, és ezért meg kell változtatni a törvényeket. Minderről a színésznő a Vanity Fairnek adott interjújában beszélt, melyet a HVG.hu szemlézett.


Lawrence arról számolt be: a kiszivárgás után sírni lett volna kedve vagy dühöngeni, aztán majdnem írt egy bocsánatkérő levelet. Rájött viszont, hogy nincs miért elnézést kérnie. Mint mondta, boldog párkapcsolatban élt, és egy férfi, ha messze van tőle párja, vagy pornót néz, vagy a partnerét. A színésznő úgy látja, szexuális bűncselekmény történt, az internetes oldalak is felelősek, és meg kell változtatni a törvényeket. Lawrence szerint az is szégyellheti magát, aki megnézi a fotókat. Mint hozzátette: nem érdekli, mennyi pénzt kapott Az éhezők viadaláért, mert ez nem éri meg, ha közben ilyen hírekkel kell felhívnia az édesapját.

A 24 éves színésznő korábban nem beszélt a történtekről. Nem csak az ő képeit tették fel a netre: az áldozatok közt volt többek közt Rihanna és Avril Lavigne is. A történtekről itt írtunk korábban.