Hollywoodban forgathat Mundruczó Kornél

Forrás: Vs.hu / Hirling Bálint

-

Mundruczó Kornél egy mélytengeri thrillert rendezhet Bradley Cooper főszereplésével. A magyar rendező információink szerint amúgy épp Los Angelesben tartózkodik.


Max Landis, Az erő krónikája, a Victor Frankenstein, az American Ultra (BeSZERvezve) és a most készülő Power Rangers írója jegyzi a Deeper című projekt forgatókönyvét, amelyben egy jobb napokat látott egykori űrhajós egy mélytengeri expedícióhoz csatlakozik és a Föld legmélyebb pontjára merül alá, ahol aztán vérfagyasztó és rejtélyes dolgok történnek.


Jobbra lent: Bradley Cooper


A filmtervről már korábban is volt szó, most azonban a csatlakozott a projekthez Bradley Cooper (Amerikai mesterlövész, Másnaposok, American Hustle, Napos oldal stb.) és Mundruczó Kornél. Előbbi lenne a főszereplő, utóbbi pedig a rendező, írja a Deadline. A film producere David S. Goyer lenne, ő is sok forgatókönyvet írt (Acélember, illetve Nolan Batman-trilógiája, Penge stb.), rendezett is (Penge: Szentháromság). Ebben a felállásban házalnak most a filmtervvel.


Mundruczó Kornél a Fehér Isten bemutatóján


Mundruczó Kornél – aki nemrég kapott a Filmalaptól pénzt a Felesleges ember munkacímen készülő filmjére – egyébként jelenleg tényleg Los Angelesben tartózkodik. Mundruczó legutóbbi filmje a Fehér Isten volt, április végén pedig Látszatélet című színházi produkcióját mutatja be a Trafóban.


Az eredeti infót az Origo szúrta ki.