900 millió forintos gyémánt melltartót mutattak be

-

Egy 450 karátos melltartóval, Lady Gaga és Bruno Mars fellépésével lepte meg a közönséget a Victoria's Secret fehérneműcég szerda esti párizsi divatbemutatóján.


A kilencezer drágakővel díszített melltartót az est koronaékszereként mutatták be. Az Eddie Borgo tervezte darab kézi varrásához 700 óra kellett, a drágaköveket az AW Mouzannar ékszercég biztosította.

„Olyan gyönyörű. Fehér gyémántok és smaragdok díszítik, mintegy kilencezer drágakő van rajta. Hárommillió dollárba kerül” – mondta a melltartót bemutató Jasmine Tookes.

A 25 éves manöken elárulta, hogy a fehérneműt a felsőtestéről vett mintán készítették el, így pontosan illik rá.

A melltartó tökéletes egy divatbemutatóra, de Tookes azon viccelődött, hogy súlya miatt nem venné fel, ha például futni megy. „Nagyon nehéz, több mint 450 karát súlyú. Egy kicsit lehúzza a vállamat, de megéri” – tette hozzá.

A modell vélhetően túlzott, vagy csupán a testén viselt drágakövek mennyiségét szerette volna hangsúlyozni, mivel 450 karát „csupán” 92 grammot nyom.

A Victoria's Secret 1996 óta minden évben előrukkol egy drágakövekkel díszített melltartóval. A legdrágább kreációt, amely 15 millió dollárt ért, 2000-ben Gisele Bündchen mutatta be.