Orbán köszönetet mondott a falusi embereknek

Fotó: VS.hu / Csudai Sándor

-

Ismét Vajszlóra ment a kormányfő. Azt mondta, munkát adnak mindenkinek, ahogy már az előző négy évben elkezdték, és megvédik az országot.


A miniszterelnök megkezdte köszönő kampányát, több helyre is ellátogat, ahol járt a választási kampány során, és ahol támogatták április 8-án – közölte Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár.

Orbán Viktor elsőként azért ment a Baranya megyei Vajszlóra, mert köszönetet szeretett volna mondani a falusi embereknek a támogatásért, és szimbolikusnak tartja, hogy a magyar kistelepülések a rendszerváltozás óta éppen most, 2018-ban szóltak bele a legnagyobb mértékben az ország életét meghatározó döntésekbe – mondta Havasi.

A Facebookra feltöltött videóban Orbán azt mondta, ellátogat még néhány helyre az országban. Azt mondta, "megköszönöm önöknek, hogy munkát adtak nekem a következő négy évre, és azt ígérem, hogy én is adok cserébe önöknek".

A kormányfő szerint amit vállaltak, azt teljesítik, fejlesztik a településeket, munkát adnak mindenkinek, ahogy ezt már az előző ciklusban elkezdték.

Az országot is meg fogják védeni, "akármekkora népvándorlás is jön", ahogy vállalták, a határoknál megállítják. Migránsok Magyarországra nem települhetnek be, "csak mi magyarok dönthetjük el, hogy kik élnek velünk", ki tartózkodhatnak az ország területén és Magyarországot megtartják magyar országnak – mondta Orbán.