Tömegesen szállnák meg a NAV irodáit szerdán

Fotó: VS.hu / Zagyi Tibor

-

Azért, hogy Vida Ildikó és társai lemondása felől érdeklődjenek.


Legális polgári engedetlenségi akciót hirdetettek meg szerdára a november kilencedikei, Vida Ildikó lemondását követelő tízezres tüntetés szervezői, köztük a volt LMP-s képviselő, Vágó Gábor. A szervezők arra kérik az embereket, menjenek el a NAV ügyfélszolgálatára, húzzanak sorszámot, és kérdezzék meg az ügyintézőket, lemondott-e már Vida Ildikó, és a többi érintett adóhatósági vezető (Csillag Dezsőné, Dávida Marianna és Somos Katalin), illetve érdeklődjenek a korrupciógyanús estetek kivizsgálásáról.

Vágó Gábor, aki múlt héten már járt az adóhatóságnál, most sokadmagával térne vissza. A volt képviselő a VS.hu érdeklődésére elmondta: „Célunk, hogy minél több embernek adjuk meg a lehetőséget, hogy kifejtse nemtetszését; miért nem vizsgálják ki a NAV korrupciógyanús ügyeit, és miért nem mondott még le Vida Ildikó”.

A központi akció a NAV Dob utcai székházánál lesz, de a szervezők szeretnék, ha több budapesti és vidéki NAV kirendeltségen is minél többen tennék fel kérdéseiket az ügyintézőknek.