Tarlós szerint őt vagy Habonyt megfigyelhetik

Fotó: Vs.hu/Kozma Zsuzsi / Vs.hu/Kozma Zsuzsi

-

A főpolgármester az ATV Start című műsorában elismerte, hogy évente kétszer is találkozik Habony Árpáddal, de hogy valójában kicsoda Habony Árpád, arra nem adott egyértelmű választ.


A főpolgármester évente kétszer fogadja Habony Árpádot – erről Tarlós István beszélt az ATV Start című műsorában. Arra a kérdésre azonban, hogy kicsoda Habony Árpád, a főpolgármester nem adott egyértelmű választ. Először azt mondta: „Kapaszkodjon meg, hát ön most ismer minden népszabadságos újságírót?” A műsorvezető újabb nekifutására Tarlós István ismét kitérő választ adott: „Nézze, ha én ellenzéki újságíró lennék, akkor én is megpróbálnék ebből mindent kihozni.” Később hozzátette: csak arra tud választ adni, amiről rendelkezik ismeretekkel. Arra a felvetésre, hogy nyilván tudja, kit fogad az irodájában évente kétszer, Tarlós úgy felelt: „Hát hogy az ördögbe ne tudnám?” Hozzátette: hozzá több ezer ember megy el évente.


Tarlós István ezután elmondta azt is, valóban megkérdezte Habony Árpádot az agglomerációs közlekedés finanszírozásáról.


Habony Árpád mint Habony Árpád mondott erről véleményt.

A főpolgármester arról is beszélt, hogy vagy őt, vagy Habony Árpádot megfigyelhetik. Szerinte ez lehet a magyarázat arra, hogy néhány órával a tanácsadó látogatása után kiszivárgott a találkozó ténye.


A beszélgetést itt nézheti meg.