Személyeskedett és a nők képességeiről is beszélt az Eximbank-vezér

-

A HírTV munkatársának kérdése nem tetszett az Andy Vajna TV2 vásárlásához hitelt adó állami bank vezérigazgatójának.


A HírTV riportere a TV2 megvásárlásához kapott állami hitel részleteiről érdeklődött az Eximbank vezérigazgatójától, Urbán Zoltántól egy csütörtöki eseményen. Ez az az állami, a Külügyi és Külgazdasági Minisztérium felügyelete alatt álló bank ugyanis, amely Andy Vajnának a TV2 megvételéhez hitel ad.


A kérdésre – a HírTV tudósítása szerint – Urbán csak személyeskedve válaszolt, érintve a napokban központi témává váló női képességeket, és feladatokat.


Jól megcélzott kérdés, mindenesetre azt bizonyította, hogy a nők sokkal értékesebbek, mint a férfiak, hiszen egyszerre tudott SMS-ezni és figyelni a többi beszélőre, ez nagy megtiszteltetés

– mondta Urbán. Majd azért annyit még hozzátett, hogy ők mindenben szabályosan jártak el, mikor pénzt adtak a filmügyi kormánybiztosnak a TV2 megvásárlásához.


A nők képességei, feladatai és kötelességei az elmúlt napok egyik legvitatottabb kérdése lett Magyarországon. Vasárnap Kövér László, az országgyűlés elnöke, és Kovács Ákos énekes is úgy nyilatkozott róla, melyet sokan kritizáltak. Az ügy mögött az lehet, hogy a kormány a menekültkérdés után a család témáját karja a középpontba állítani.

Vajna a héten egyébként nem csak az Eximban hitelének örülhet, hanem annak is, hogy a korábbi Roxy Rádió frekvenciájáért zajló versenyben az egyetlen vetélytársát kizárták a pályázatból.