Részeg titkos ügynökök szúrtak el egy helyszínelést

-

Egy gyanús csomaghoz riasztották őket, de annyit ittak egy munkatársuk búcsúbuliján, hogy áthajtottak a helyszínen, ahol a csomagot találták.


Két részeg amerikai titkos ügynök áthajtott egy éppen folyamatban lévő nyomozás helyszínén. A 27 éve a titkosszolgálatnak dolgozó veterán ügynök, Marc Conelly és fiatalabb társa, George Ogilvie egy gyanús csomag ügyében próbált intézkedni, de a kelleténél többet ittak előtte egy munkatársuk búcsúbuliján - írja a CBS.

Még a vezetés is alig ment nekik, amikor a Fehér Házba hajtottak, hogy ellenőrizzenek egy gyanús csomagot, olyannyira, hogy autójukkal fellökték a helyszín biztosítására kihelyezett bóját.

A helyszínen tartózkodó rendőrök szerint az autóban nem volt alkoholszag, de az ügynökök össze-vissza beszéltek. A rendőrök szondáztatás nélkül engedték tovább a két ügynököt, mert Conelly annyira magas beosztásban szolgált, hogy nem merték megkérni, fújjon egyet a szondába.

Conelly az eset után bejelentette, hogy visszavonul. Ogilvie, aki az asszisztense volt, jelenleg kötelező fizetett szabadságon van.