Provokálták és elfogyott a türelme, állítja a lökdösődő Sallai

Fotó: VS.hu / Zagyi Tibor

-

A volt képviselő szerint Szél Bernadett százezrekért csináltatott frizurát és ruhatárát közpénzből vásárolta.


Továbbra sem lehet tudni, hogy valójában mi történt Sallai R. Benedek és Hadházy Ákos között, de az szinte egyértelmű, hogy nem folytatják a közös munkát – írja az atv.hu. Sallai úgy meglökte Hadházy Ákost, hogy a radiátornak esett. Szél Bernadett szerint Sallainak mindenképpen mennie kell.

Hadházy szerint a választási visszalépések miatt történhetett az atrocitás, de nem mondta el, hogy pontosan mi történt. „Sallai titkár úr máshogy ítélte meg a visszalépéseknek a szükségességét vagy nem szükségességét. Ebben az ügyben, amikor ő vitatkozott akkor inkább az érzelmekre és az indulatokra próbált hatni és valószínűleg ezek az érzelmek és indulatok jobban elragadtatták, mint kellett volna” – mondta Hadházy.

Sallai az ATV Híradónak azt mondta: nem ütött meg senkit, csak provokálták. „Igen, azt állítom, hogy provokált a magatartásával. Gyakorlatilag, amikor el akartam hagyni a termet simán elkezdett kacagni, hogy nem bírom idegekkel. Tehát nyilvánvalóan volt benne ilyen szándék. Ennek ellenére énnekem így a kampány végére jelentősen elfogyott a türelmem, ez való igaz.”

Az LMP botránya vasárnap is folytatódott. Sallai a Facebookon Szél Bernadettet is támadta, bejegyzésében közpénzből létrehozott ruhatárról és százezres fodrászszámlákról írt.