Kövér László kiosztotta a zajongó, nevetgélő ellenzéket

Fotó: MTI / Kovács Attila

-

A házelnöknél betelt a pohár, amikor feltehetőleg valaki megkérdezte tőle az ellenzéktől, hogy most akkor mi van. Ő erre kérdéssel felelt, majd közölte, hogy arra vár, hogy a vasárnapi boltzár visszavonásától oly boldog ellenzék végre kikiabálja magát.


„Mi van?!” – ismételte meg felháborodottan a kérdést Kövér László az ellenzéknek válaszolva, amely annak köszönhetően, hogy a kormány úgy döntött, feloldják a vasárnapi munkavégzés tilalmát a kiskereskedelemben, lelkesebb és vélhetően zajosabb is volt hétfőn a parlamentben a szokásosnál.


Kövér így folytatta: „Várom, hogy csönd legyen, az MSZP felszólalójára, arra várok, hogy végre kikiabálják magukat.” Nyomatékosította azt is, hogy az ellenzék képviselői „képtelenek, egyszerűen alkatilag alkalmatlanok arra, hogy öt percig csendben maradjanak”.

Majd ezután a Kövér László mellett ülő jegyző halkan megkérdezte, hogy „és a fideszesek?”, majd a házelnök erre is jól hallhatóan és felháborodottan reagált, és kiosztotta a jegyzőt is: „Kérdeztem önt? Kérdeztem önt? Nem kérdeztem.”


Arról, hogy a vasárnapi boltzár eltörlését követően mikor nyitnak ki ténylegesen az üzletek vasárnap, itt írtunk.


Posted by Viktor Veres on Monday, April 11, 2016