Figyelem! Felnőtteknek szóló tartalom.

Elmúltam 18 éves, Belépek. Még nem vagyok 18 éves.

Kezd börleszkbe fordulni a brit képviselő szexbotránya

Fotó: AFP / ISHARA S.KODIKARA

-

Kiderült, hogy a fiatalkorú, akinek Simon Danczuk a sikamlós SMS-eket küldte, „pénzügyi dominaként” hirdette magát egy fétisoldalon. A munkáspárti politikus első felesége pedig, aki most mindennek elmondta volt férjét, válásuk után szintén szexuális szolgáltatóként reklámozta magát.


Simon Danczuk felett Damoklész kardjaként lebeg, hogy miután felfüggesztették tagságát, ki is zárhatják az ellenzéki brit Munkáspártból, hiába kért bocsánatot a most 18 éves Sophena Houlihannek tavaly küldött szexuális tartalmú SMS-ekért. A politikus, aki korábban pártja vezető arca volt a pedofília elleni kampányban, arra hivatkozott, hogy magánéleti válságba került, nem tudott ellenállni az alkoholnak, teljesen kicsúszott a lába alól a talaj.


Egyedül második felesége, a sajtóban csak szelfikirálynőként emlegetett Karen Danczuk állt ki mellette, akii arról mesélt a sajtónak, hogy Simon mennyire megbánta tettét, és templomban is járt lelki vigaszért.

Messze nem volt ennyire szolidáris Danczukkal barátnője, Claire Hamilton, aki az SMS-botrány kirobbanásakor azonnal szakított vele, első felesége, Sonia Rossington pedig most látta elérkezettnek az időt arra, hogy kiteregesse házasságuk szennyesét, exférjét szexuális ragadozónak nevezte, aki mellett pokol volt az élete. Csakhogy azóta rá is visszahullott a botrány, a brit bulvársajtó kiderítette, hogy nem sokkal 2007-es válásuk után szexoldalakon hirdette szolgáltatásait.

És mintha az először sikamlós SMS-ek áldozataként feltüntetett Sophena Houlihan sem lenne teljesen „ártatlan bárány”, róla mostanára azt tudni, hogy már évekkel ezelőtt fétisoldalakon tűnt fel „pénzügyi dominaként”. Azt állítja, nem találkozott kuncsaftjaival, csak szexjátékokat adott el nekik online.