Ivott, drogozott és kurvázott a szaúdi herceg Los Angelesben

-

Állítólag homoszexuális kapcsolata is volt, ami miatt hazájában halálra is ítélhetnék.


Azzal gyanúsítják a szaúdi herceget, hogy drogozott, sokat ivott, és prostituáltakat hívott fel a Los Angeles-i luxusvillájába, miközben többször is kinyilvánította, hogy „herceg vagyok, és azt csinálok, amit csak akarok”.


A Los Angeles Times az ügyében készült vádiratot megszerezte, és arról írt, hogy Majed Abdulaziz Al-Saud herceg egy nőre ült, és agresszívan dörzsölte hozzá a testét. Majd térden rúgta, hevesen megragadta a karját. Emellett zúzódásokat okozott a nő combján, és a körmével megkarmolta a lány csuklóját.

Noha az Egyesült Államokban nem büntetendő, de Szaúd-Arábiában halálbüntetéssel jár, hogy a – múlt hónapban letartóztatott – herceg állítólag egy férfi segédjével szexuális kapcsolatban is állt.

Az ügyészség vádiratában az is szerepel: „miközben kint várt, a felperes látta (a herceg barátnőjét) és más nőket zúzódásokkal és véres arccal és testtel. Attól féltek, hogy a herceg meg fogja őket ölni.”

A herceget az után tartóztatták le, hogy egy női alkalmazottja azzal vádolta, nemi aktusra akarta kényszeríteni. A rendőrség azóta több áldozatot is talált. Hárman polgári pert is indítottak a herceg ellen.