Fidesz: a bevándorláspárti elit elhallgattatná a magyarokat

Fotó: MTI / Kallos Bea

-

A pártnak nem fog hiányozni Sargentini. A zöldpárti képviselő nem indul jövőre.


Orbán Viktor meg fogja védeni Magyarország becsületét az igaztalan vádakkal szemben, ki fog állni a magyarokért a Sargentini-jelentés európai parlamenti vitájában – mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója. Hidvéghi Balázs azt mondta: arra kérik a kormányfőt, vigye el a magyarok hangját az EP-be, mondja el, hogy a magyarok továbbra is biztonságban, keresztény kultúrában akarnak élni.

Szerinte az EP bevándorláspárti többsége bosszúra készül Magyarország ellen, mert a magyarok világossá tették, nem fogadnak be bevándorlókat. A Sargentini-jelentés nem más, mint ennek a politikai bosszúnak egy leplezetlen eszköze – mondta. Hidvéghi szerint Európában ahol hangot mernek adni a bevándorlásellenes véleményeknek, ott azonnal megbélyegzik, hazug vádakkal illetik az embereket, hogy elhallgattassák őket.

Magyarországra is azért irányul ilyen össztűz, mert "egyenesen megmondtuk, hogy nem akarunk Magyarországból bevándorlóországot csinálni". Szerinte azért támadják Magyarországot, mert megmutatta: a bevándorlás megállítható.

A jelenleg még hatalmon lévő brüsszeli bevándorláspárti elit azonban el akarja hallgattatni a magyarokat, amihez most éppen "Judith Sargentini szállítja a politikai vádiratot (...) a bevándorláspárti Soros-szervezetek hathatós közreműködésével" – mondta Hidvéghi. Ennek az EP-nek már csak hónapjai vannak hátra, a jövő évi választás fő tétje pedig az, hogy a bevándorláspárti erők kezében marad-e Európa sorsa.

Sargentini a következő ciklusban nem jelölteti magát, és erről a Fidesz kommunikációs igazgatója azt mondta: a zöldpárti képviselő teljesítménye minden szintet alulmúl, egy nyíltan bevándorláspárti politikusról, Soros György egyik nyílt szövetségeséről van szó, "mi nem fogunk krokodilkönnyeket hullatni érte, ha jövőre nem lesz már képviselő".