"Felcsút, we have a problem!" - Orbánnak is üzen a Kétfarkú

-

Kedden estig lehet szavazni a Magyar Kétfarkú Kutya Párt Facebook-oldalán azokra a plakáttervekre, amelyekkel a viccpárt által legjobbnak talált plakáttervekre. Az ígéret szerint a 11 terv közül a legtöbb lájkot kapó plakát kerül majd Felcsútra, a miniszterelnök falujába, egy kifejezetten neki szóló üzenettel.


Már több kint 30 millió forint gyűlt össze a Magyar Kétfarkú Kutya Párt (MKKP) és a Vastagbőr blog közös kezdeményezésére. Az egy hete meghirdetett akció célja, hogy saját plakátkampányt indítsanak, válaszul a kormány bevándorlásellenes nemzeti konzultációs kampányára. A viccpárt eredetileg csak hárommillió forintot szeretett volna összeszedni, de a kezdeményezés olyan sikeres volt, hogy nem is győzik könyvelni az adományokat.

A tervek szerint külön, Orbán Viktor miniszterelnöknek szóló plakátok kerülnek Felcsútra. A beküldött ötletek közül az MKKP tizenegyet válogatott ki, ezekre lehet most szavazni, a legtöbb lájkot kapó tervet valószínűleg maga a kormányfő is látni fogja. A tervek közt szerepelnek például az alábbi szlogenek:

  • Itt hamarosan űrállomás épül!
  • Tudjuk, hogy loptok
  • Ha Magyarországra miniszterelnöke vagy, építhetsz magadnak közpénzből stadiont.
  • Ha Felcsútra jössz, nem veheted el a gázszerelők munkáját
  • Ha Magyarországra jössz, hozz magaddal még egy embert!
  • Ne tépd le, alatta is ez van!


kiválogattam a kommentekből, amik a legtöbb embernek tetszettek, és akkor amelyik a legtöbb lájkot kapja most, az megy Felcsútra. Kedd este 8-ig lehet szavazni.

Posted by Magyar Kétfarkú Kutya Part on 2015. június 15.