Ez a bevándorlás dolog annyira komoly, hogy a Kétfarkú is beszáll

-

A tavaly óta hivatalosan is bejegyzett viccpárt, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt a Vastagbőr bloggal közösen nemcsak virtuálisan figurázza ki a kormányzati propagandát, hanem ellentámadást indít, és valóságos óriásplakátokra gyűjt.


A Magyar Kétfarkú Kutya Párt (MKKP) a Vastagbőr bloggal közösen kezd tájékoztató kampányba, mert szeretné, hogy az emberek megismerhessék a ő álláspontjukat is a menekültügyben. Mint írják, elsősorban arra akarják felhívni a figyelmet, mennyire tarthatatlan az ügyben a társadalmi szolidaritás majdnem teljes hiánya, valamint az, az állam szerintük arra költi a pénzünk, hogy minél jobban gyűlöljük egymást.

Az MKKP és a Vastagbőr 50 óriásplakátot vásárolna egy hónapra, ez nagyjából 3 millió forintba kerül. Ha több pénz jön be, több plakátot vennének, ha kevesebb, kevesebbet. A kommentelők reagálásából úgy tűnik, az adománykérés termékeny talajra hullt, vannak, akik máris utaltak (cikkünk megjelenéséig 34 ezer forint gyűlt össze). A gyűjtés mostantól június 21-ig tart, a plakátokat július 1-től helyeznék ki.


Az első adományok


Az MKKP csak magánemberektől kér pénzt, és semmiképp sem többet 150 ezer forintnál, egészen pontosan maga sem tudja miért, de valaki figyelmeztette, hogy akkor valamit csinál a NAV.

A kampányszámlára érkezett adományokat és a számla aktuális állását minden este az alábbi táblázatban frissítik, tételesen szerepeltetve a kapott adományokat és az adományozók anonimizált neveit.

Plakátötletek a plakatkampany@gmail.com email címre várnak, de kérik a segítőket, javaslataiknál legyenek tekintettel arra, hogy most kivételesen egy legális akcióról van szó, vagyis olyasmit küldjenek, amelyet valóban ki is helyezhetnek, tehát például ne legyen megtévesztő semmilyen értelemben.


Annyira felbosszantott minket ez a gyűlöletkampány, hogy megpróbálunk ellenkampányt csinálni.Ha túlterhelt lenne az...

Posted by Magyar Kétfarkú Kutya Part on 2015. június 8.