Elállták a kapubejáróját, sóderrel rakta körbe a zavaró kocsit

Fotó: SWNS.com

-

Visszafogott bosszú: oda is betonozhatta volna.


Egy tonna zúzott kővel akadályozta meg egy brit, hogy a háza elé odaparkoló ismeretlen elvigye a kocsiját. A lakás tulajdonosát az zavarta, hogy egy évtizede P+R parkolónak használják az ablaka alatti részt – írja a Telegraph.

A 48 éves Julie Geue lakása nagyon közel esik a helyi vasútállomáshoz, ahonnan többek között a Londonba tartó vonatok is indulnak. Az állomás előtt 130 parkolóhely van (köztük három mozgáskorlátozott hely), amelyek azonban fizetősek. Az ingázóknak évente 646 fontjukba kerül a parkoló megváltása.


Crowborough amúgy egy remekül festő brit kisváros


A terv, hogy az utolsó tilosban parkoló kocsit marasztalja egy kicsit, egy pillanat alatt született meg a nőben. A kocsibeállót újrakövezni érkező munkások kérdezték meg, hogy mégis mit kezdjenek az ott álló autóval. Julie megkérte a munkásokat, hogy borítsanak egy tonna zúzott követ az autó mögé. A bosszút azzal tett teljessé, hogy egy lapátot szúrt a kőrakásba a következő cetlivel: „Jó ásást, örüljön, hogy nem esik.”

A tulajdonos két nap után tudta elvinni az autóját. A Telegraph szerint azzal védekezett, hogy tényleg véletlenül tévesztette el, hová lehet és hová nem szabad parkolni az állomás környékén. Geue-t azonban nem hatotta meg a védekezés, tíz év alatt túl sokszor hallotta már ezt.