Rosszul kért bocsánatot Maksa, ezért újra elnézést kért

-

A humorista Facebookon tette közzé sajátos hangvételű közleményét, amiért újra elnézést kellett kérnie.


Maksa Zoltán még szilveszter éjjelén a Hír TV Paletta című műsorában poénkodott, az egyik gólyatábori erőszakon viccelődött. A Nőkért Egyesület beadvánnyal élt a Médiahatóság felé, mert a kérdéses poén nem csupán ízetlen, hanem több pontban sérti a médiatörvényt is.

A felháborodást tapasztalva Maksa Zoltán szombaton Facebookon kért elnézést azoktól, akiket „érzékenyen érintett” viccesnek szánt szilveszteri beszólása, de közben azért odaszúr egyet az „újgazdag, drogos eltéseknek” is.
A közleményben szereplő drogosozáson szombaton szintén többen felháborodtak, ezért Maksa kénytelen volt törölni fenti bejegyzését, és helyette új bocsánatkérést tett közzéSzintén a Nőkért Egyesület aktivistái voltak azok, akik szeptemberben a Class FM műsora, a Morning Show ügyében fordultak a Médiahatósághoz, mikor Sebestyén Balázsék szerintük nem megfelelően beszéltek az ELTE gólyatáborában elkövetett nemi erőszakról, sőt még jót derültek is rajta. Akkor a Médiahatóság bírsággal sújtotta a műsort, és Balázsék többször is bocsánatot kértek.