Bochkorral és Jakupcsekkel folytatódott a TV2 kálváriája

Forrás: TV2

-

A Borsonline úgy tudja, hogy mindkét celeb visszautasította, hogy Friderikusz helyett folytassa az Összezárva című műsort.


Állítólag Bochkor Gábor és Jakupcsek Gabriella is visszautasította a TV2 felkérését, hogy Friderikusz Sándor távozása után folytassa a műsort. A Borsonline érdeklődésére Bochkor Gábor nem kívánt beszélni a történtekről, Jakupcsek Gabriellát pedig nem érték el, de a csatornához közelálló források megerősítették az értesülést.


Mindezt az is valószínűsíti, hogy a csatorna közleményt adott ki.


Nem folytatódik a TV2 Összezárva Friderikusszal című műsora. A sikeres formátum Friderikusz Sándor személyére épült, így nem veszi át másik műsorvezető a legendás televíziós helyét.

Pedig már felállt a stáb, kész volt a stúdió a forgatásra, és úgy tudni, már az első három vendéggel, Geszti Péterrel, Hernádi Judittal és Csobot Adéllal is megállapodtak.


Kis híján azonban a helyette beindított A Nagy Duett is meghiúsult, mert az új zsűritag, Szulák Andrea a Facebookon lájkolt egy olyan posztot, amely a TV2 új hírigazgatóját, Kökény-Szalai Vivient rossz színben tüntette fel. Szalai megpróbálta kirúgatni Szulákot, ám elkésett, mert a beharangozó sajtótájékoztató már elkezdődött, és azon Szulák Andreát mutatták be a show új sztárjaként.