A kormány ellen felszólaló tanárnőt is megtalálta a Hír Tv

-


Munkahelyén, egy budapesti középiskolában kereste fel Nagy Emília középiskolai tanárt a Hír Tv stábja. Nagy a Közfelháborodás napja nevű tüntetésen szólalt fel november 17-én, többek között arról beszélt, hogy a kormány oktatáspolitikája megbukott - írja a 444.

Nagy a lapnak azt írta: az igazgatóhelyettes megpróbálta feltartóztatni a stábot arra hivatkozva, hogy nincs forgatási engedélyük, ami nélkül nem lehet semmit rögzíteni egy iskolában, de a Hír Tv riportere bejutott Nagy irodájába, ahol éppen tucatnyi gyerek nézte át a dolgozatát.

Később a Hír Tv megkereste a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ sajtóosztályát, engedélyt kértek interjúhoz Nagy Emiliával és az igazgatóval, mert úgy tudják, Nagy ellen vádat emeltek egy csalási ügyben. Nagy közölte: soha nem emeltek ellene vádat semmilyen hasonló ügyben, ezért fogalma sincs arról, mit talált róla a Hír Tv.

A Hír Tv és a Magyar Nemzet a múlt héten többször is foglalkozott az ellenzéki tüntetések vezetőivel. Beszámoltak arról, hogy Várady Zsoltnál 11 évvel ezelőtt marihuánát találtak, illetve arról is, hogy Gulyás Balázs karambolozott. Erre válaszul a Facebookon #kedveshirteve taggel a felhasználók saját bűneikről számoltak be.