Mégsem minden úgy sült el, ahogy Andy Vajna szerette volna

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv

-

A 444.hu vette észre, hogy bár a TV2 közölte: a csatorna vezetője immár az RTL-től átigazolt Dirk Gerkens, a cégiratok mást mondanak.


Valamilyen malőr miatt a Cégbíróságon egyelőre csak Andy Vajnát és a filmügyi kormánybiztos cégeinél eljáró Kovács Andreát jegyezték be a TV2 Média Csoport Kft. ügyvezetőjeként. Az üzletember így egyelőre csak annak örülhet, hogy cége, a Magyar Broadcasting Co. Kft. - Simicskáék ellenvéleménye ellenére - tulajdonossá válhatott a TV2-ben.


Pedig a tévécsatorna hétfőn azt a közleményt publikálta internetes oldalán, hogy


Yvonne Dederick és Simon Zsolt társtulajdonos ügyvezetők távoznak a cégtől, a továbbiakban a vezérigazgatói posztot Dirk Gerkens tölti be.

A 444.hu újságírója viszont figyelmesen elolvasta a cégbírósági bejegyzést, és abban nyoma sincs Dirk Gerkensnek. A TV2 hivatalosan nem reagált, de a kiszivárogtatás szerint a vártnál lassabban halad a belga-spanyol menedzser szerződésének véglegesítése.


A TV2-re Simicska Lajos egyik üzleti partnerének, Fonyó Károlynak a cége, a Megapolis Media Zrt. is igényt tart, állítása szerint egy korábban kötött szerződés alapján. A Cégbíróság azonban a Megapolis ügyében még nem fejezte be az eljárást.