Jusson el ötletével Ön is Izraelbe!

Fotó: Google Maps / Google Maps

-

Feltörekvő vállalkozók jelentkezését várja a harmadik BE SMART startup versenyre a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány (BVK), a győztes projekteket Tel-Avivban mutathatják be az ötletgazdák.


A nyertesek részt vehetnek a Magyarország Izraeli Nagykövetsége által szervezett B2B befektetői és üzleti találkozókon, valamint az Axis Tel Aviv 2016 rendezvényen, mely a vezető izraeli startupok, a nemzetközi befektetők és a tel-avivi üzleti élet kulcsszereplőinek találkozója, ahol pitching session keretein belül, ill. B2B találkozókon mutathatják be innovatív vállalkozásaikat.

A Közalapítvány olyan innovatív feltörekvő vállalkozások jelentkezését várja, amelyek a piacra lépés fázisán már túl vannak, vagy legalább prototípussal rendelkeznek. A kiválasztás első fordulójában a jelentkezők feladata egy magyar-angol kétnyelvű pályázat elkészítése, a második fordulóba jutottaknak pedig angol nyelvű pitch-ek keretében kell bemutatniuk a vállalkozásukat. A legígéretesebb 3 startup 1-1 képviselője vehet részt a magyar delegáció részeként a tel-avivi programokon.

A kiutazás előtti időszakban a vállalkozók részére a BVK mentorálást és felkészítést biztosít.

A pályázatok benyújtásának határideje 2016. február 11. Részletes információért kattintson ide.